Get the latest on Van Ameyde's response to the coronavirus
BE

JR SCHADEBEHEERDER BRAND

Wie is Van Ameyde?

Wij zijn Van Ameyde Benelux: een specialist in claims-management en onderdeel van de internationale Van Ameyde Group. De Van Ameyde Group werkt voor honderden klanten in meer dan vijftien landen. Het is onze specialiteit om schades door heel Europa te behandelen, exact volgens de wensen en kwaliteitseisen van onze klanten. Mede dankzij onze klantfocus zijn wij een van de meest toonaangevende claims-managers in Europa.

 

Hoe ziet jouw dag als schadebeheerder Brand eruit?

Is er schade geleden? Als schadebeheerder ben je een expert op dit gebied en zorg je ervoor dat alles van A tot Z voor de klant wordt geregeld. Je bent in staat om je in de behoefte van de klant te verplaatsen en doet er alles aan om de beste service te bieden, waardoor jij het ‘Wow, wat ben ik goed geholpen’-gevoel bij onze klanten te weeg brengt.

 

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:

  • je inventariseert de schadeclaims binnen de afgesproken tijdsspanne
  • je analyseert de schadeclaims
  • je informeert de klant en kantoorhouder welke vervolgstappen er ondernomen worden
  • je toetst de claims aan de polisvoorwaarden en stelt de hoogte van de schadevergoeding en indien van toepassing de aansprakelijkheid, vast
  • je communiceert op een efficiënte manier met de klanten, schade-experts en indien nodig met de betrokken tegenpartijen, eventuele getuigen en andere betrokken partijen.

Wie ben jij?

Je bent integer, professioneel, zelfstandig maar ook sociaalvaardig. Je bent niet bang de telefoon in de hand te nemen en communiceert efficiënt en klantgericht. Je bent verbaal sterk, maar je kunt je ook schriftelijk – vnl in het Nederlands als ook in het Frans – goed uitdrukken. Je neemt je verantwoordelijkheid, haalt voldoening uit tevreden klanten en zet graag net dat stapje extra.

Verder:

  • Beschik je over een min. graduaat verzekering, Bachelor Financiën en verzekeringen, Rechtspraktijk of Master Rechten
  • heb je een positieve, enthousiaste houding
  • ben je creatief en kun je snel schakelen
  • kan je zeer zelfstandig te werk gaan
  • ben je flexibel ingesteld

Wat bieden wij jou?

Wil jij het verschil maken en meebouwen aan de afdeling Schade Brand? Bij Van Ameyde kom je terecht in een (internationale) omgeving waarbij ondernemerschap en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan. Als jij binnen Van Ameyde jouw toevoegde waarde laat zien, kun je jouw carrière naar eigen wens inrichten. Van Ameyde heeft goede arbeidsvoorwaarden en je wordt gefaciliteerd in opleidingen en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je werken bij een jonge en groeiende organisatie? Bezorg jouw CV en motivatie via hrbelgie@vanameyde.com en dan nemen wij snel contact met je op.

Locatie

BERCHEM, vlak aan het station

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio