BE

Over ons

Leadership secured

Onze leiders zijn absolute marktexperts; pioniers op het gebied van innovatie en uitgesproken voorstanders van ethische corporate governance. Alle relaties met onze klanten en al onze diensten die wij leveren komen voort uit onze collectieve en individuele overtuigingen.

Hierin worden we gesteund door RWTÜV, een Duitse holding voor aanbieders van technologiediensten. RWTÜV streeft naar langetermijn betrokkenheid en geeft duurzame, positieve groei voorrang op kortetermijn winst. 

Lees hier de biografieën van de leiders van Van Ameyde.

Jan-Michiel Cillessen

Chief Operating Officer & Lid van de Raad van Bestuur

  • Operations
Als Chief Operating Officer is Jan-Michiel Cillessen verantwoordelijk voor alle operationele aspecten bij Van Ameyde, waarbij de aandacht in eerste instantie uitgaat naar schadebehandeling. Zijn primaire doelstelling van uitstekend operationeel management is te zorgen voor de operationele scherpte en flexibiliteit die nodig is om groei, diversificatie en het voldoen aan de eisen van de markt mogelijk te maken. Behalve operationeel management en strategieontwikkeling is Jan-Michiel ook verantwoordelijk voor de implementatie van grote en complexe internationale contracten voor verzekeraars en riskmanagers, evenals voor de coördinatie van daarmee gerelateerde IT-ontwikkeling en -implementatie. Jan-Michiel heeft Information Management & Technology gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft hij de opleidingen Supply Chain Management (IMD) en Finance (INSEAD) gedaan. Zijn eerdere functies zijn onder meer Managing Director Property & Casualty SME en Director Customer Services Non-Life bij Nationale-Nederlanden. Daarnaast heeft hij nog diverse toezichthoudende functies vervuld.

Bob de Bruijn

Chief Financial Officer | Lid van de Raad van Bestuur

Op 1 januari 2019 is Bob de Bruijn toegetreden tot de Raad van Bestuur. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en operaties van de divisie zakelijke schade-expertise en taxaties. De diensten van de divisie variëren van transport-goederen, casco, machines en landmaterieel tot zakelijke gebrouwen, inventarissen, elektronica, CAR en aansprakelijkheid. In 2020 is hij benoemd tot Chief Financial Officer. Bob de Bruijn is per 1 september 2018 als directeur in dienst getreden bij Van Ameyde International. Zijn vorige functie was Regional Managing Director voor de Benelux. In deze functie gaf hij richting aan een succesvolle groeistrategie en breidde hij de dienstverlening in de regio uit. Bob de Bruijn kwam in 2009 in dienst bij Van Ameyde. Als internationaal projectmanager was Bob verantwoordelijk voor diverse complexe, grensoverschrijdende projecten. De volgende stap in zijn carrière bij Van Ameyde was zijn benoeming tot Business Development manager in 2011 en vervolgens Business Development Director voor de Van Ameyde groep. De afdeling groeide en boekte onder zijn leiding succes met een flink aantal pan-Europese contracten. Bob studeerde Economics & Business aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij zijn Master haalde. Ook volgde hij een postdoctoraal aan Fontainebleau.

Piet Middelkoop

Chief Executive Officer & Voorzitter van de Raad van Bestuur

  • Business Development strategie
  • Fusies en overnames
  • IT strategie & ontwikkeling
Piet Middelkoop is sinds 2006 Chief Executive Officer en voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Ameyde. Hij trad in 2005 bij Van Ameyde in dienst als lid van de RvB en Managing Director van Van Ameyde UK. Dankzij zijn strategie van IT-gedreven dienstverlening heeft de organisatie de afgelopen tien jaar een spectaculaire groei laten zien. Als voorzitter van de Raad van Bestuur is Piet Middelkoop verantwoordelijk voor de Business Development strategie, de IT-strategie en -ontwikkeling, evenals fusies en overnames. Piet heeft aan de Universiteit van Leiden zijn master in Public Administration behaald. Tijdens zijn loopbaan heeft Piet tal van senior rollen vervuld, waaronder Managing Director (en medeoprichter) van KPMG FlexSourcing, Senior Manager bij KPMG Management Services en Sector Manager Healthcare & Social Welfare bij Cadans. Daarnaast is Piet sinds 2014 commissaris van een onderlinge verzekeringsmaatschappij.