BE

Vacatures

Bekijk alle vacatures

Consultant Verzekeringen

Consultant Verzekeringen

SCHADEBEHEERDER RECHTSBIJSTAND M/V/X (HOME-OFFICE & ON SITE)

SCHADEBEHEERDER RECHTSBIJSTAND M/V/X (HOME-OFFICE & ON SITE)

INTERNATIONAAL SCHADEBEHEERDER

INTERNATIONAAL SCHADEBEHEERDER

Is er schade geleden? Als schadebeheerder ben je een expert op dit gebied en zorg je ervoor dat alles van A tot Z voor de klant wordt geregeld. Je bent in staat om je in de behoefte van de klant te verplaatsen en doet er alles aan om de beste service te bieden, waardoor jij het ‘ Wow, wat ben ik goed geholpen’-gevoel bij onze klanten te weeg brengt. Je zal dit doen voor zowel stoffelijke als letselschade.

ADVISEUR VERZEKERINGEN

Adviseur Verzekeringen

Wanneer de klant een schadegeval heeft, is dit voor hem een onaangename ervaring. Je zal de klant begeleiden in het proces van de schadeaangifte tot –afhandeling. Je neemt contact op met zijn verzekeraar en zorgt ervoor dat alle nodige documenten zorgvuldig worden aangeleverd. Je houdt de klant op de hoogte van de verdere stappen in het proces en geeft hem een verwachting mee zodat de klant een beeld kan vormen van wat hem te wachten staat.

CONSULTANT VERZEKERINGEN

Consultant verzekeringen

Als consultant of insurance professional zal je projectmatig ingezet worden bij klanten om hen te adviseren en ondersteunen in hun schadebeheer en risk management.