Get the latest on Van Ameyde's response to the coronavirus
BE

Vacatures

Bekijk alle vacatures

SCHADEBEHEERDER RECHTSBIJSTAND

Schade beheerder Rechtsbijstand

Als schadebeheerder Rechtsbijstand: Behandel je zelfstandig alle schadeclaims die aan jou werden toegewezen, controleer je dekkingen en beoordeel je aansprakelijkheden. Je zal ook zowel telefonisch als schriftelijk moeten communiceren met verschillende partijen : verzekerden, verzekeraars, makelaars, advocaten en experten. Je zal na een snelle maar grondige analyse een helder en (waar nodig juridisch) onderbouwd standpunt innemen naar alle betrokken partijen. Volg je beproefde werkmethodes en denk je mee over nóg efficiëntere processen – continu verbeteren zit in ons DNA ! Zijn al je acties er op gericht om tot snelle en werkbare oplossingen te komen. Tot slot kan je rekenen op ervaren collega’s om je bij dit alles bij te staan.

BACK OFFICE MEDEWERKER VERZEKERINGEN

Back office medewerker verzekeringen

In dit traject maak je kennis met de verzekeringswereld bij een toonaangevende speler in schaderegelingen. Je leert de nieuwste zaken binnen schadebeheer waardoor je al snel als expert wordt beschouwd. Je komt in een zeer familiale omgeving terecht waar veel belang wordt gehecht aan een goede relatie met collega’s. Je wordt tijdens dit traject volledig klaargestoomd om met een goede basis je verdere carrière uit te bouwen. Ten slotte krijg je bij een goed verloop de mogelijkheid tot een vast contract.

ADVISEUR VERZEKERINGEN

Adviseur Verzekeringen

Wanneer de klant een schadegeval heeft, is dit voor hem een onaangename ervaring. Je zal de klant begeleiden in het proces van de schadeaangifte tot –afhandeling. Je neemt contact op met zijn verzekeraar en zorgt ervoor dat alle nodige documenten zorgvuldig worden aangeleverd. Je houdt de klant op de hoogte van de verdere stappen in het proces en geeft hem een verwachting mee zodat de klant een beeld kan vormen van wat hem te wachten staat.

CONSULTANT VERZEKERINGEN

Consultant verzekeringen

Als consultant of insurance professional zal je projectmatig ingezet worden bij klanten om hen te adviseren en ondersteunen in hun schadebeheer en risk management.