BE

Securing stories
every day

Wat heeft u nodig? Welke kansen ziet u? Wat zijn uw ervaringen? Bij Van Ameyde gaat het altijd om u en úw klanten. Om úw merkverhaal en hoe we kunnen helpen om dat waar te maken. Daarbij gaan we verder. Dieper. Uw verhaal wordt ons verhaal.

Echte resultaten bereik je door echte samenwerking: met onze klanten werken we aan hun ambities. Zij hebben vertrouwen in onze oplossingen, systemen en specialisten. Kijk maar eens naar deze verhalen van onze klanten.

Securing grust’s ‘advies verzekerd’ story

Services:

Solutions|Systems

grust is een groeiende groepering van innovatieve makelaars met ondertussen 9 kantoren in Vlaanderen.

LEES STORY

Securing Argenta’s ‘healthy financial lives’ story

Services:

Solutions|Systems

Argenta is een van de grootste financiële instellingen van België. Dit bedrijf dankt haar succes aan de keuze om altijd voor de beste klantervaring te gaan.

LEES STORY

Securing Omocom’s ‘circular economy’ story

Services:

Solutions|Systems

De Zweedse micro-verzekeraar Omocom wil de overgang naar een circulaire economie ondersteunen. Dat doet Omocom door snelle en makkelijke verzekeringen aan te bieden voor concepten en platforms die delen en huren mogelijk maken.

LEES STORY

Securing VvAA’s ‘at the core of healthcare’ story

Services:

Solutions|Systems

VvAA is een Nederlands collectief van ruim 123.000 zorgverleners. VvAA vertegenwoordigt hen en biedt ondersteuning en oplossingen die variëren van verzekeringen tot juridische hulp. Alles wat medische en paramedische professionals nodig hebben om zich te kunnen focussen op wat er voor hen echt toe doet: de best mogelijke zorg bieden.

LEES STORY

Securing ERGO’s ‘Insure it easily’ story

Services:

Solutions|Systems

Verzekeren zo makkelijk, snel en laagdrempelig mogelijk maken. Dat is het doel van ERGO, een van de grootste verzekeraars van Europa. Zelf voegt ERGO daad bij het woord door nieuwe producten in minder dan een week in de markt te zetten – dankzij Van Ameydes modulaire Insurance Suite.

LEES STORY

Securing Darag’s ‘the origin of value’ story

Services:

Solutions|Systems

De toonaangevende run-off verzekeraar Darag is de Europese specialist in het overnemen van opgeheven verzekeringsactiviteiten. Dat doet Darag in nauwe samenwerking met preferred partners. Van Ameyde draagt bij aan het succes van Darag met effectief en pro-actief run-off claims management.

LEES STORY

Securing Lemonade’s ‘instant everything’ story

Services:

Solutions|Systems

Lemonade is de meest besproken ‘disruptor’ op de verzekeringsmarkt. Kunstmatige intelligentie is hun kracht, een betere maatschappij is wat hen drijft. Vanaf het moment dat dit bedrijf zijn entree maakte op de Europese markt, was Van Ameyde erbij betrokken.

LEES STORY