BE

Securing Argenta’s ‘healthy financial lives’ story

Solutions|Systems

Argenta is een van de grootste financiële instellingen van België. Dit bedrijf dankt haar succes aan de keuze om altijd voor de beste klantervaring te gaan.

Onzichtbaar, maar in het hart van Argenta’s klantervaring

Argenta is de op vier na grootste financiële instelling van België, met zo’n twee miljoen klanten in Nederland en België. Argenta wil mensen eenvoudig, eerlijk en dichtbij helpen om hun financiële gezondheid te verzekeren. Van Ameyde ondersteunt die missie met een sterk geautomatiseerd schadeproces dat de efficiëntie en de klanttevredenheid verhoogt.

Van Ameyde en Argenta werken al jarenlang samen als echte partners. Dat begon met de keuze van Argenta om haar schadeafdeling over te brengen naar Van Ameyde en ons claims management platform te gaan gebruiken: bewuste stappen om de ambitie van Argenta te realiseren. We nemen veel beslissingen samen. Beslissingen over digitalisering, maar ook om de schadeafdeling Lean in te richten. Al weer tien jaar geleden werden de mensen van Argenta – van de ene op de andere dag – schadebeheerders van Van Ameyde. Zij zijn echte ambassadeurs die geweldige service leveren aan de verzekerden van Argenta!

De resultaten van dit partnerschap zijn opvallend. De meest in het oog springende is de net promotor score (klanttevredenheid) van +50! Dat is echt een ongehoord hoge uitkomst in de verzekeringsbranche. Helemaal als we erbij vertellen dat we met hetzelfde aantal schadebeheerders nu twee keer zoveel claims behandelen!

Dit is het verhaal van Argenta. Wat is uw verhaal?
“Met deze mensen, zowel bij Van Ameyde als bij Argenta, gaat dit partnerschap nog tot veel meer successen leiden!”
Directeur verzekeringen Argenta

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio