BE

Securing grust’s ‘advies verzekerd’ story

Solutions|Systems

grust is een groeiende groepering van innovatieve makelaars met ondertussen 9 kantoren in Vlaanderen.

Beschermen, sparen & financieren.

grust is een groepering van innovatieve verzekeringsmakelaars die hun klanten financieel gezond houden en hun risico’s indekken met standaard eerlijk en heel persoonlijk advies. Zodat ze zorgeloos elke dag als een avontuur kunnen beleven, ook de onverwachte. 

grust zocht een betrouwbare partner om zich te ontfermen over het schadebeheer. Want schade is het moment om de klant aan zich te binden, met advies, tips voor preventie en natuurlijk goede en snelle afhandeling van de schade. Voor velen het moment van de waarheid.

Door het schadebeheer aan Van Ameyde toe te vertrouwen, hoeft grust niet te investeren in de infrastructuur voor schadebeheer, beschikt men over een heel team van polyvalente schadebehandelaars die ook bij topdrukte, bijvoorbeeld na een zware storm, de klantbeloftes van grust waarmaken. Bovendien maken onze schadebeheerders zich de tone-of-voice en cultuur van grust eigen.  Dit was een belangrijk criterium voor deze samenwerking. Een partner die dezelfde waarden zou uitdragen naar de klant toe. Namelijk persoonlijk advies, niet te saai en in mensentaal. Met één doel voor ogen: de klant ‘gruststellen’! 

Zo kan grust zich volledig richten op hun corebusiness: Hun klanten helpen financieel gezond te blijven, zodat zij en hun familie levenslang ‘grust’ kunnen zijn.  

Dit is het verhaal van grust. Wat is uw verhaal?
"De combinatie van enerzijds de enorm uitgebreide kennis over alle verzekeringstakken heen en anderzijds de efficiënte en proactieve werking naar onze schadedossiers toe is naar ons gevoel niet te evenaren door een individuele medewerker op kantoor. Van Ameyde zorgt ervoor dat we zonder zorgen onze klant rechtstreeks naar onze schadebeheerder mogen doorverwijzen.”
Jonas gruststeller

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio