BE

Consultant Verzekeringen

Wie is Van Ameyde?

Van Ameyde Interim Professionals is een onderdeel van de Van Ameyde Group, een onafhankelijk en innovatief schaderegelingsbedrijf. Wij vertegenwoordigen nationale en internationale klanten in de verzekeringswereld en het bedrijfsleven. Van Ameyde Interim Professionals zijn die deskundige, flexibele teamleden die verzekeringsmaatschappijen en bedrijven zoeken. Zij hebben de capaciteit en de vaardigheden om een personeelstekort op te vangen en de verwachtingen van klanten waar te maken. Het gaat om Professionals die ervaren zijn in diverse disciplines, experts die zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende bedrijfsculturen en werkmethoden.

Jouw dag als consultant 

Als consultant verzekeringen zal je tijdelijke opdrachten vervullen bij onze klanten. Afhankelijk van je ervaring, word je ingezet bij specifieke projecten. Dit gaat van ondersteuning in schade- of polis beheer tot claims officers bij leasemaatschappijen of andere ondernemingen. Onze klantenportefeuille breidt steeds uit, zodat interessante opportuniteiten zich blijven aanbieden.

Wie ben jij?

  • Je hebt al enkele jaren ervaring binnen de verzekeringssector en zoekt een nieuwe uitdaging met variatie.
  • Een bachelorsdiploma Financiën- en verzekeringswezen of rechtspraktijk is een pluspunt.
  • Je hebt interesse in schadebeheer BOAR, rechtsbijstand, productiebeheer, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht,…
  • Je bent klantgericht, leergierig, taalvaardig en neemt een positieve houding aan.
  • Je bent een teamplayer en kan je snel aanpassen aan een wisselende werkomgeving.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur (39-urenweek) met de kans bij te dragen aan de verdere uitbouw van een topteam van consultants.
  • Een correcte verloning in lijn met jouw ervaring, aangevuld met diverse extra legale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering,…)
  • Flexibel uurrooster

Goede work-life-Balance

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio