BE

ADVISEUR VERZEKERINGEN

Wie zijn wij?

Solutions 4 Brokers, onderdeel van Van Ameyde, biedt op maat gemaakte schadebeheeroplossingen voor makelaars.  Door de professionele ondersteuning van gespecialiseerde schadebeheerders, zijn de makelaar en diens klant altijd verzekerd van optimaal schadebeheer, ook als de hoeveelheid werk toeneemt en dit zonder verlies van kwaliteit en continuïteit.

 

Waar kom je terecht?

Samen met je collega’s, vorm je een hechte en sterke basis om de verschillende klanten bij te staan in hun vraagstukken rond schadebeheer. Door de nauwe samenwerking en goede afspraken is dit team goed op elkaar ingespeeld en vormen zij samen een goed draaiend en professioneel geheel.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Wanneer de klant een schadegeval heeft, is dit voor hem een onaangename ervaring. Je zal de klant begeleiden in het proces van de schadeaangifte tot –afhandeling. Je neemt contact op met zijn verzekeraar en zorgt ervoor dat alle nodige documenten zorgvuldig worden aangeleverd. Je houdt de klant op de hoogte van de verdere stappen in het proces en geeft hem een verwachting mee zodat de klant een beeld kan vormen van wat hem te wachten staat.

Je volgt pro-actief de bestaande schadedossiers op en informeert de klant van de stand van zaken. De klant weet dat hij bij jou aan het juiste adres is om vragen rond zijn schadedossier te stellen en erop kan vertrouwen dat jij deze op een professionele manier verder zal behandelen.

Je evalueert steeds wat de beste actie is om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen bij de afhandeling van zijn schadedossier.

 

Deze talenten zet jij in:

Je klantvriendelijkheid en empathie zijn samen met je nauwkeurigheid je sterkste talenten. Samen met een dosis nuchterheid en stressbestendigheid kan je de klant op een professionele manier bijstaan.

Samen met het team bepaal je de prioriteiten van de dag en communiceer je vlot op een transparante en correcte manier. Door je professionele houding naar collega’s en klanten toe, bekom je de resultaten die we van je verwachten.

Basiskennis van verzekeringen is een must! Zo straal je -zelf- vertrouwen uit naar de klanten en weet je waarover je spreekt. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet, zo speelt het team perfect op elkaar in en kan het op een efficiënte manier haar doelen behalen.

Door je communicatieve skills kan je op een duidelijk manier de klanten telefonisch als via mail informeren over hun schadedossier.

Je hebt al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie waarin je weet hoe je de klanten verder helpt.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zullen je bij opstart begeleiden in jouw traject. Gaandeweg zal je je eigen verantwoordelijkheden kunnen opnemen en maak je deel uit van dit enthousiaste team. Wij zorgen ervoor dat je jezelf in een aangenaam en uitdagend traject verder kan ontwikkelen. Door de steeds veranderende wetgeving, zal je regelmatig opleidingen volgen zodat jij klaar staat om de zorgen van de klant op te vangen.

Human, innovative & result-driven zijn waarden die bij Van Ameyde worden omgezet in de realiteit. Je komt in een jong en aangenaam team terecht.

Het salarispakket bestaat uit een mooi brutosalaris, aangevuld met extra legale voordelen zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering, volledig ten laste van Van Ameyde, maaltijd- en ecocheques van 8 EUR/dag, flexibele werktijden en thuiswerk, laptop en alle randmateriaal om je job zo comfortabel mogelijk uit te voeren. Je abonnement voor woon-werkverkeer wordt volledig terugbetaald.

Heb je al helemaal zin om je schouders hier mee onder te zetten? Dan kijken wij uit naar je cv en nodigen we je graag uit om de verdere samenwerking te bekijken.

Je kan uw cv en motivatiebrief bezorgen via hrbelgie@vanameyde.com

 

Locatie

BERCHEM, vlak aan het station

 

 

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio