BE

Intrasurance Technology Services & (Zero)70 samen als Van Ameyde Systems

Read time: 4 minutes

Razendsnelle digitalisering van de hele schadeverzekeringsketen

Van InsurTech tot digital operations, uw bedrijfsvoering vraagt om de juiste technologische hulpmiddelen, partners en mind-set. Juist nu. Meer dan ooit verwachten uw klanten service onder de knop: altijd, overal, met elk device. Ze verwachten het niet alleen, ze hebben het nodig. Van Ameyde staat klaar met moderne, klantgerichte SaaS-software voor de wereldwijde verzekerings- en risk-managementmarkt.

Van Ameyde Systems – nieuw merk voor ‘trusted’ IT services

Per 1 mei bundelen Intrasurance Technology Services en (Zero)70  hun krachten. Samen gaan ze verder als Van Ameyde Systems, een nieuw merk voor ‘trusted’ IT services.

Intrasurance Technology Services is het IT bedrijf van Intrasurance en levert al 18 jaar digitale verzekeringsplatformen. Sinds 2018 is Intrasurance Technology Services (ITS) onderdeel van Van Ameyde. Meer dan 60 vooraanstaande verzekeringslabels in Nederland en Duitsland profiteren al van de Insurance Suite van ITS. De Insurance Suite onderscheidt zich met een snelle time-to-market van nieuwe verzekeringsproducten, multichannel distributie, haarscherpe risicoanalyses en overtuigende customer journeys.

(Zero)70 is al 12 jaar het technologiebedrijf van Van Ameyde. (Zero)70 ontwikkelde met de Claims Suite, onder de naam Echo, het eerste pan-Europese claims-managementsysteem, dat nu in 30 landen wordt gebruikt door schadeafdelingen en TPAs. Daarnaast ontwikkelen de specialisten van (Zero)70 razendsnel nieuwe toepassingen met de low-code technologie van OutSystems.

Management of Van Ameyde Systems

Jan van der Struik (links) en Marco Valkenburg (rechts)
vormen de directie van Van Ameyde Systems

Flexibele Software as a Service

Samen bieden beide bedrijven een unieke suite aan platformen voor de gehele verzekerings- en riskmanagement keten. Met de gecombineerde IT-kennis en jarenlange expertise in de sector helpt Van Ameyde Systems haar klanten met digitale transformaties en het veiligstellen van nieuwe verhalen voor de toekomst. Zo is Van Ameyde Systems al gestart met implementaties voor opdrachtgevers van de gecombineerde Insurance en Claims Suite.

Per 1 mei 2020 vindt u onze modulaire SaaS platforms en op maat gemaakte IT-ontwikkeling onder de vlag van Van Ameyde Systems. Op vier locaties in Nederland en Portugal ontwikkelen wij uw digitale toekomst. Of u als verzekeraar verouderde systemen wilt vervangen, of een start-up bent die een nieuwe dienst lanceert, wij helpen.

Meer weten?

Lees meer over onze platforms; over nieuwe toepassingen die wij razendsnel op het OutSystems platform ontwikkelen; over de verhalen van onze klanten op de pagina’s van Van Ameyde Systems.

Forward thinking

Get the latest news and industry thoughts from Van Ameyde. With 75 years’ experience, you can count on our insights and knowledge to help you ensure your continuing success.  More articles

Claims management

2 min reading

A new year is fast approaching and, for 2021, Brexit will play a significant role

Lees verder >

Claims management

4 min reading

Beloftes nakomen bij schade… Mensen, bots, AI?

Lees verder >