BE

Solutions for brokers

Schadebeheer een uitdaging voor de makelaar.

De makelaar krijgt steeds meer taken. Ook op het gebied van schadebeheer. Een belangrijke rol, want schade is het moment om de klant aan u te binden, met advies, tips voor preventie en natuurlijk goede en snelle afhandeling van de schade.

De vraag is echter: is schade uw corebusiness? Heeft u een team van polyvalente schadebehandelaars? En kan uw team topdrukte aan, bijvoorbeeld na een zware storm? Van Ameyde helpt u uw klantbeloftes bij schade na te komen.

 

Door uw schadebeheer aan ons toe te vertrouwen, hoeft u niet te investeren in infrastructuur voor schadebeheer. U kunt zich volledig richten op uw corebusiness.

Bij Van Ameyde België bent u verzekerd van:

  • Snelle en correcte opvolging van al uw schadedossiers in alle verzekeringstakken
  • Onmiddellijke opschaling bij toename aan werk met een team van 70+ gespecialiseerde schadebeheerders
  • Aantoonbare kostenbesparingen én grote klanttevredenheid dankzij LEAN-management.

Wij werken op afstand op uw eigen systemen, via uitstekend beveiligde verbindingen. Onze schadebeheerders maken zich bovendien uw tone-of-voice en cultuur eigen. Uw klant merkt dus geen verschil en u heeft altijd inzicht in de status van uw dossiers.

Wat is uw verhaal?

Wat heeft u nodig? Welke kansen ziet u? Wat zijn uw ervaringen? Bij Van Ameyde gaat het altijd om u en úw klanten. Om úw merkverhaal en hoe we kunnen helpen om dat waar te maken. Echte resultaten bereik je door echte samenwerking: met onze klanten werken we aan hun ambities. Wij bespreken graag met u wat wij voor u en uw klanten kunnen doen.

 

 

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio