BE

Transport-goederen

Wereldwijde inspecties van elk type lading, van natte en droge bulk tot koel- & vrieslading en projectlading

Elk type lading heeft specifieke behandeling en kennis nodig: van chemische analyse tot volledig projectmanagement. Er zijn ontelbaar veel mogelijke oorzaken van schade aan lading, die ook nog eens in alle fases van de transportketen kunnen ontstaan. 

Van vloeibare lading moeten bijvoorbeeld in alle fases monsters genomen worden. En als een lading fruit bedorven aankomt, is de vraag of de schade wel tijdens het transport is ontstaan. Ook staal en projectlading kan schade oplopen, bijvoorbeeld als gevolg van verkeerd laden, stuwen of lossen. Wij hebben kennis van alle soorten lading en vormen van transport, waaronder:

  • natte en droge bulk
  • containertransport, koel- en vrieslading
  • breakbulk en projectlading

Voorkom en beperk ladingschade

Wij doen meer dan inspecties van ladingen, scheepsruimen, tanks en containers. Denk aan het scheiden van onbeschadigde droge bulk en advies over het blenden en reconditioneren van vloeibare lading. Of inspecties voor en na laden en lossen, en advies over stuwen en sjorren. Alles om klanten te helpen schade te beperken of zelfs te voorkomen. 

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio