BE

Maritieme en vervoerders-
aansprakelijkheid

Onafhankelijk en objectief onderzoek naar aansprakelijkheidsclaims in de maritieme industrie

Schades in de maritieme branche hebben meestal enorme gevolgen. Vervuiling, geschillen over bunkerbrandstof, ladingschade en schade aan schepen, kades, drijvende objecten en offshore-installaties: elke aansprakelijkheidsclaim vraagt om technische expertise.  Niet alleen om te bepalen wat de oorzaak of wie er aansprakelijk is, maar ook om schade effectief te beperken. Denk maar aan schoonmaakoperaties na olielekkage. 

Om hun belangen veilig te stellen hebben spelers als bevrachters, stuwadoors, terminaloperators, rederijen, verzekeraars en P&I Clubs specialisten nodig die:

  • onafhankelijk en objectief zijn en werken volgens de meest recente maritieme regelgeving
  • alle benodigde technische know-how hebben
  • altijd uniforme service bieden, waar ook ter wereld

Waar en wanneer u ons nodig heeft

Ons wereldwijde netwerk van ervaren schade-experts werkt in opdracht van de hele maritieme branche. Onafhankelijk en objectief. Daarnaast zijn we al tientallen jaren officiële P&I Club correspondenten. Met wereldwijd meer dan 100 transportschade-experts en consultants is Van Ameyde Specialists de grootse dienstverlener voor de maritieme industrie.

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Vind een kantoor in uw regio