BE

Insurance Suite

Verkort time-to-market en verhoog efficiëntie met onze suite voor de hele verzekeringsketen.

Online marketing, selfserviceomgevingen, acceptatie, polisadministratie, meerdere distributiekanalen: wij laten uw systemen voor u werken, niet tegen u. We gebruiken wat goed is, ontwikkelen snel wat u nodig heeft en verbinden alles snel en naadloos met elkaar. Uw digitale transformatie is snel en kostenefficiënt dankzij onze modulaire, multi-tenant software-as-a-service (SaaS). Profiteer van:

  • veel flexibiliteit die zorgt voor korte time-to-market
  • moderne API-verbindingen met alles wat u nodig heeft
  • hoge efficiëntie waarmee u uw combined ratio verbetert

De enorme concurrentie maakt het belangrijker dan ooit om de overstap te maken naar geautomatiseerde systemen. Als experts in de branche weten we wat u nodig heeft. We verbinden de portals van verzekerden, intermediairs en retailers met uw back-office en apps.

Met baanbrekende technologie zorgt onze Insurance Suite voor voorspellende analyses en rule-based besluitvorming voor iedere stap in het verzekeringsproces. Om uw ambities waar te maken trekken we op met innovatieve partners en InsurTech bedrijven.

Transformeer naar digitaal

Met als resultaat: een voorsprong op uw concurrentie op het gebied van time-to-market, multichannel distributie, risicoanalyse en overtuigende customer journeys. Verbeter uw resultaten, snel: Meer dan 60 vooraanstaande verzekeraars profiteren al van onze Insurance Suite. Bent u de volgende die kiest voor een snelle verbetering van uw business?

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Matthias Van den Bosch

Vind een kantoor in uw regio