BE

Woodgate & Clark breidt uit naar Nederlandse Property schademarkt

Read time: 3 minutes

Van Ameyde breidt, onder het merk Woodgate & Clark, de dienstverlening voor de Nederlandse property-markt uit naar zakelijke schade. In Engeland is Woodgate & Clark al jaren de grootste in zakelijke en complexe schade-expertise gespecialiseerde partij, met meer dan 100 experts. Schade-expertisebureau Benjamins Expertise verandert van naam en gaat in zijn geheel verder als Woodgate & Clark Nederland.

Sinds Erwin Dijkhuis is aangetreden als Managing Director, heeft hij grote stappen gemaakt om de dienstverlening uit te breiden naar de zakelijke markt. “De kans om deze markt te ontwikkelen was voor mij de reden om bij Van Ameyde te komen.

De organisatie wil internationaal de hele zakelijke en complexe schademarkt kunnen bedienen onder het label VA Specialists. Maar in Nederland ontbrak nog de zakelijke property schade-expertise,” zegt Dijkhuis.

Voor multidisciplinaire schades stelt Woodgate & Clark speciale teams samen. Mocht Woodgate & Clark zelf niet beschikken over bepaalde technische disciplines, dan worden die geleverd door zusteronderneming Arntz | van Helden. “Wij werken bovendien nauw samen met ons Engelse zusterbedrijf, want zakelijke verzekeringen trekken zich niets aan van landsgrenzen,” aldus Dijkhuis.

Het team is de afgelopen maanden versterkt met ervaren register-experts in disciplines als opstallen, machines, inventarissen en goederen, bedrijfsschade en aansprakelijkheid. “Daarnaast blijven we natuurlijk de bestaande klanten van Benjamins bedienen met schade-expertise voor het MKB en particulieren,” aldus Dijkhuis.

Over Woodgate & Clark

Het Britse Woodgate & Clark is sinds 2015 onderdeel van Van Ameyde. Het bedrijf bedient de zakelijke & complexe schade-expertisemarkt. Sinds 1 november 2019 is het merk actief in Nederland. Woodgate & Clark maakt deel uit van de internationale unit VA Specialists, waar ook de Nederlandse merken Arntz | van Helden en Van Ameyde Marine toe behoren. De dienstverlening stopt niet bij kennisintensieve schade-expertise. De klanten van Woodgate & Clark kunnen ook gebruik maken van de door technologie gestuurde claims management oplossingen en flexibele IT-platformen van Van Ameyde.

Forward thinking

Get the latest news and industry thoughts from Van Ameyde. With 75 years’ experience, you can count on our insights and knowledge to help you ensure your continuing success.  More articles

Claims management

2 min reading

A new year is fast approaching and, for 2021, Brexit will play a significant role

Lees verder >

Claims management

4 min reading

Beloftes nakomen bij schade… Mensen, bots, AI?

Lees verder >

Digitale transformatie

4 min reading

Intrasurance Technology Services & (Zero)70 samen als Van Ameyde Systems

Lees verder >