BE

iptiQ kiest voor Van Ameyde voor claims management

Read time: 3 minutes

Om de klanten in Europa beter te kunnen bedienen, heeft iptiQ Van Ameyde, de Europese marktleider op het gebied van IT-gestuurd claimsmanagement, gevraagd haar Property & Casualty claims te behandelen.

De samenwerking is al operationeel in Duitsland en Zwitserland en versterkt iptiQ’s klantenservice. Andreas Schertzinger, CEO van iptiQ EMEA P&C zegt: “Mensen nemen een verzekering om zekerheid te hebben voor de belangrijke dingen in het leven. Naast snelle betaling bieden we onze klanten service van het begin tot het einde tijdens een aantal van de grootste uitdagingen in hun leven. We hebben in Van Ameyde een dienstverlener voor claimsmanagement gevonden met zowel volledige dekking in heel Europa als de digitale slagkracht en hoge kwaliteitsnormen die bij ons passen.”

Van Ameyde biedt oplossingen van machine learning tot straight-through-processing van grote aantallen eenvoudiger claims in alle schadedisciplines. Willem van der Hooft, Business Development Manager bij Van Ameyde, legt uit: “Dankzij onze flexibele SAAS-platforms, die versterkt worden met intelligente automatisering, kunnen onze schadespecialisten zich richten op fantastische klantenservice en de technische en juridische aspecten van schadebehandeling. Die gecombineerde expertise op het gebied van IT en schade verbeteren de kwaliteit van de diensten die wij de klanten van iptiQ bieden.”

iptiQ: whitelabel insurtech voor B2B2C

Insurtech iptiQ is een volle dochter van SwissRe. In 2018 heeft iptiQ haar diensten van leven en zorg in de B2B2C markt uitgebreid naar schadeverzekeringen. Het bedrijf zet technologie in om risico’s te verzekeren. Met die technologie en door samenwerking met ’s werelds meest vertrouwde merken maakt iptiQ verzekeringen toegankelijker en betaalbaarder. Zo levert iptiQ op maat gemaakte verzekeringsproducten die passen bij de behoeftes van hun klanten. Het breed inzetbare platform en de expertise van iptiQ helpt bedrijven de interactie met klanten te verbeteren en een nieuwe inkomstenstroom te genereren in minder dan 90 dagen.

Forward thinking

Get the latest news and industry thoughts from Van Ameyde. With 75 years’ experience, you can count on our insights and knowledge to help you ensure your continuing success.  More articles

Claims management

2 min reading

A new year is fast approaching and, for 2021, Brexit will play a significant role

Lees verder >

Claims management

4 min reading

Beloftes nakomen bij schade… Mensen, bots, AI?

Lees verder >

Digitale transformatie

4 min reading

Intrasurance Technology Services & (Zero)70 samen als Van Ameyde Systems

Lees verder >