BE

Interview

Dave Janssens

Reading time: 1 minutes

Mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam) 💪

De gezondheid van de medewerkers heeft een directe impact op de productiviteit binnen je onderneming. Je kan je medewerkers dus maar beter inspireren 😊, toch?

Maar ga je je werknemers ook adviseren over gezondheid en voeding? Want al te vaak worden gezondheidskwesties nog als iets ‘persoonlijks’ ervaren. Als bedrijf/onderneming kan je dus maar beter een gezonde bedrijfscultuur voorop stellen. Er zijn verschillende manieren om je medewerkers of team te inspireren en uit te dagen.

Mensen houden over het algemeen wel eens van een uitdaging. Waarom hen dan niet eens sportief prikkelen? Mogelijkheden genoeg! Een wandelchallenge, een fiets-challenge of waarom challenge je je medewerkers niet eens met een loopwedstrijd?
Elkaar volgen op een medium als Strava is ook een flinke stimulator. Het zet immers vaak aan om ook het beste uit jezelf te halen. En je beloont elkaar met kudo’s 😉, dat motiveert dan weer opnieuw!

Wij, bij Van Ameyde, zijn er alvast klaar voor! Zo nemen wij onder anderen deel aan de 10 Miles van Antwerpen en is de maand mei traditioneel onze wandelmaand, waar we elke dag opnieuw de uitdaging aangaan om 10.000 stapjes te zetten…

Dave Janssens, operationeel directeur Van Ameyde Interim Professionals BELUX

Forward thinking

Get the latest news and industry thoughts from Van Ameyde. With 75 years’ experience, you can count on our insights and knowledge to help you ensure your continuing success.  More articles

Claims management

2 min reading

A new year is fast approaching and, for 2021, Brexit will play a significant role

Lees verder >

Claims management

4 min reading

Beloftes nakomen bij schade… Mensen, bots, AI?

Lees verder >

Digitale transformatie

4 min reading

Intrasurance Technology Services & (Zero)70 samen als Van Ameyde Systems

Lees verder >