BE

Claims Suite

Snelle, veilige en schaalbare claims support

Schadeprocessen moeten efficiënt zijn en zorgen voor tevreden verzekerden. Om die processen goed te automatiseren, moet je ze door en door kennen. En bij voorkeur de processen van honderden grote verzekeraars, zodat je snel kunt leren, verbeteren en optimaliseren. Dat is wat Van Ameyde Systems doet. We combineren activiteit gestuurde workflows met robotics en intelligente automatisering om de schadebehandelingscapaciteit op te voeren en doorlooptijden te verkorten. En tijdens het hele proces produceren we betrouwbare data voor voorspellende analyse. Onze Claims Suite staat voor snelle, veilige en schaalbare claims support. 

We gebruiken OutSystems’ #1 low-code platform voor de ontwikkeling van ons claims-managementsysteem. Met de uitgebreide Claims Suite bouwen we snel en goedkoop toepassingen op maat, met:

  • 24/7 toegang tot KPI monitoring, op maat gemaakte rapportage en analyses
  • procesworkflows conform uw Service Level Agreement
  • naleving van alle afspraken rond schaderegeling, governance, compliance en beveiliging

Transformeer naar digitaal

Onze Claims Suite is de ideale oplossing voor zowel schadeafdelingen als TPA’s. En omdat we API-verbindingen gebruiken, is de integratie met uw bestaande systemen geen enkel probleem. Verbeter uw verzekerings- en schadeketen. Wilt u uw hele verzekeringsketen digitaliseren? Gebruik dan onze Insurance Suite, waar de Claims Suite een integraal onderdeel van is.

Neem contact op

Neem direct contact op met ons salesteam of vind eenvoudig de contactgegevens van uw lokale Van Ameyde kantoor met onze office locator.

Matthias Van den Bosch

Vind een kantoor in uw regio